ablak javítás tatabánya

ABLAK JAVÍTÁS TATABÁNYA

Nem kell az ablakot kicserélni elég ha szigeteljük, korszerűsítjük. Ez történhet szigeteléssel, korszerűbb hőszigetelt üveg cseréjével, beállítással, illetve zár-vasalat javításával vagy komplett cseréjével. Fa- (sofa, bajatherm, kapcsolt geréb tokos, pallótokos, műemlék jellegű), műanyag. Cégünk nem csak szigeteléssel foglalkozik, hanem átfogóan az ablakok javításával. Egyedi technológiával tudjuk átalakítani az egyesített (teschauer), kapcsolt geréb tokos ablakokat hőszigetelt üvegezésűre és így több 100.000 ezer Ft-ot takaríthatunk meg azzal a döntéssel, hogy a meglévő faablakainkat kicserélnénk hőszigetelt üvegezésű  ablakokra.

Akiknek esetleg műanyag nyílászárója van, azoknak is tudunk segíteni,  akár az “egyszerű” szigetelőanyag kicserélésétől az átalakításon át(bukóról-nyílóra vagy bukó-nyílóra), vagy 1.1 hőszigetelt üveg cseréjét illetően. Ezek a felújítások 2-5 c fok belső hőmérséklet emelkedést jelentenek, vagyis megtakarítást, hogy ne az utcát fűtsük. Pár szót az anyagokról, amelyekkel dolgozunk. Mindig a nyílászáró határozza meg azt, hogy milyen szigetelőanyagot fogunk használni. Ez lehet a gyári horonyba történő behelyezéstől az utólagosan kimart horonyba behengerelt profilon keresztül bármelyik.

Mindegyik profil, amit használunk ÉMI minősítéssel rendelkezik és az a tapasztalat, hogy kb. 15-20 év élettartalmúak (akár csak a gyári tömítések). A legtöbbjük szilikon alapanyagú. A lényeg, hogy beállítás nélkül nem ér semmit a szigetelőanyag behelyezése, ugyanis ha nem passzítjuk be a nyílászárót mielőtt szigeteljük, abban az esetben nem értünk el vele semmit, mert elképzelhető, hogy nem fogjuk tudni az ablakot becsukni. És rosszabb lesz mint volt.

ABLAKSZERVIZ: “ABLAKAIT NE DOBJA KI, ELÉG, HA SZIGETELTETI”

ablak_javítás_tatabánya

ABLAKSZERVÍZ